3FM nieuws

The Opposites met band te gast bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. The Opposites met band te gast bij Giel

Twan en Willem van The Opposites waren op woensdag 6 november met band bij Giel.

Een paar weken geleden stonden Twan en Willem nog dansend op De Speelplaats met Britt, woensdag 6 november kwamen The Opposites langs met band.

The Opposites met band

The Opposites zijn momenteel druk aan het repeteren met een band. In november 2012 deden Twan en Willem het nummer 'Je Kan Het Niet' al akoestisch, maar op woensdag 6 november stonden de mannen met de complete band op De Speelplaats. Beelden van 'Je Kan Het Niet' en de 'Hoe'-cover van Twan volgen snel.

Samenwerkingen The Opposites

Naast het spelen met een live band zijn The Opposites ook druk bezig met andere projecten, zoals de samenwerking met de Amsterdamse rapper Sjaak in het nummer 'Maak Money'. Sjaak is onder andere bekend van zijn nummer 'Krokobil'. De track 'Maak Money' is een productie van Twan en staat op het nog te verschijnen debuutalbum van Sjaak. Als het aan de Belgische Stromae ligt gaat ook hij samenwerken met de mannen van The Opposites. Dat vertelde de zanger in een interview met Giel.

The Opposites tijdens MTV Music Week

Het duo treedt 7 november op in People's Place, Amsterdam als onderdeel van de MTV Music Week. Check hier hoe je kaartjes kunt winnen. Maar voordat The Opposites een show in Amsterdam geven, komen ze eerst langs bij Giel.

The Opposites coveren Drake en dansen met Britt (oktober 2013)

Sjaak ft. The Opposites - 'Maak Money'

Ster advertentie
Ster advertentie