3FM nieuws

Drie uur durende twitter tirade van Kanye

  1. Nieuwschevron right
  2. Drie uur durende twitter tirade van Kanye

In een drie uur durende lyrische spamactie op twitter maakt Kanye West wereldkundig dat hij de wereld gaat veranderen met zijn nieuwe bedrijf Donda.

Dat de rapper/kledingontwerper/’koning van de bizarre uitspraken’ graag zijn verhaal doet op twitter is geen geheim, maar in de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 januari (Nederlandse tijd) ging hij zelfs voor zijn doen erg ver.

Kanye twittert grootste plannen

De gene die Kanye West volgen, dachten waarschijnlijk dat ze vanochtend nog niet helemaal wakker waren bij de eerste blik op twitter. Maar het was geen droom, of nachtmerrie, dat ligt er maar aan hoe je het bekijkt, het was Kanye die zijn nieuwe grootste plannen de wereld in slingerde.

Kanye West; geniaal of gek?

Drie uur lang gooide hij de ene na de andere tweet eruit. Hij had het over zijn nieuwe kledinglijn, zijn muziek en over ‘Donda’. Dat hij graag muziek en kleding maakt is bekend, maar Donda is zijn nieuwste ingeving. En dat is niet zo maar een ingeving, want Kanye houdt niet van half werk. Het is zijn naar zijn moeder vernoemde nieuwe bedrijf waar hij grote plannen mee heeft. Een greep uit de tweets over Donda:

"make products and experiences that people want and can afford," "to help simplify and aesthetically improve everything we see hear, touch, taste and feel," en "dream of, create, advertise and produce products driven equally by emotional want and utilitarian need.. To marry our wants and needs."

Donda krijgt 22 afdelingen

Hij wil 22 afdelingen in zijn bedrijf waar onder andere de volgende mensen werken, "architects, graphic designers, directors musicians, producers, AnRs, writers, publicist, social media experts, app guys, managers, car designers, clothing designers, DJs, video game designers, publishers, tech guys, lawyers, bankers, nutritionists, doctors, scientists and teachers."

Misschien dat een van die vele mensen die hij in dienst wil nemen, hem ook kan uitleggen dat er een reden is dat er maar 140 tekens in een tweet passen...

Ster advertentie
Ster advertentie