3FM nieuws

Florent Luyckx vertrekt bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Florent Luyckx vertrekt bij 3FM
3FM zendermanager Florent Luyckx vertrekt bij 3FM. Hij is vanaf 1 juni algemeen directeur van reclamebureau Y&R Not Just Film.
Luyckx startte in 2003 als zendermanager van 3FM. Jan Westerhof, directeur NPO Radio: “ Florent loodste het popstation door een lastige periode en heeft van 3FM een ijzersterk radiostation gemaakt. Hij is een geweldige inspirator voor de mensen waarmee hij werkt. We laten hem niet graag gaan maar gunnen hem deze prachtige kans.”

Florent Luyckx vertrekt bij 3FM

“Ik ga vertrekken bij de beste zender van Nederland. Ik laat een fantastisch club mensen achter en heb er alle vertrouwen in dat zij met 3FM Serious Radio blijven maken. Na 6 jaar 3FM kwam het aanbod voor de job bij Y&R Not Just Film als een mooie carrière uitdaging.”

Jan Westerhof over Florents vertrek

Jan Westerhof, NPO directeur radioprogrammering, zegt het volgende over het vertrek van Florent.

"Dit is prachtig nieuws voor Florent, een mooie stap in zijn loopbaan, maar jammer voor ons. Ik heb Florent van harte gefeliciteerd met deze benoeming, maar hem ook gezegd hoe zeer het me spijt dat wij hem kwijt raken."

"Zes jaar heeft Florent gewerkt als zendermanager van 3FM, hij heeft die zender door een moeilijke periode geloodst en hij laat 3FM achter als een prachtig radiostation en als een ijzersterk jongerenmerk. Waarvoor ik hem zeer erkentelijk ben."


Florent, namens alle medewerkers van 3FM bedankt voor de vele mooie jaren!

>> Lees hier het interview dat 3VOOR12 hield met Florent Luyckx over zijn vertrek
>> Lees hier het interview uit de Volkskrant van 25 mei 2009

Ster advertentie
Ster advertentie