3FM nieuws

S10 brengt langverwacht nieuw album uit

foto: Marie Wynants
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 brengt langverwacht nieuw album uit

Je kunt allang niet meer om S10 heen. En na het Songfestival zijn alle ogen nog extra op Stien den Hollander en haar muziek gericht. Het nieuwe album Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt is vandaag uitgekomen en levert nu al lovende reacties op. Vanavond wordt de release gevierd met een exclusieve show in Rotterdam.

Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt

S10 is opgegroeid en volwassen geworden. Met Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt begint ze met schone lei. Het is alweer de vijfde plaat van S10 en de opvolger van Vlinders van twee jaar geleden. De nieuwe plaat is volgens de zangeres al twee jaar in de maak en in de liedjes laat de zangeres de donkere periodes in haar leven achter zich. "Hiervoor maakte ik altijd een album om terug te blikken op een tijd of een situatie. Nu wil ik vertellen dat ik er altijd ben, door mijn muziek. Ik wil iets moois achterlaten," aldus S10.

Naast 'Laat Me Los' met BLØF en het langverwachte 'Nooit Meer Spijt' met collega-zangeres Froukje die eerder vandaag is uitgekomen, staat er ook een track in samenwerking met Mula B op de plaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om de release van het album te vieren geeft de zangeres een exclusieve show in de Arminius Kerk in Rotterdam. De kaartjes voor dit concert waren binnen één minuut uitverkocht. Gelukkig is er een alternatief voor mensen die geen kaartje hebben kunnen scoren. S10 geeft namelijk op 28 april 2023 een show in de AFAS Live. Over deze show verklapte de zangeres eerder al dat we een nieuwe versie van Stien kunnen verwachten.

Ster advertentie
Ster advertentie