3FM nieuws

Arctic Monkeys prijst cover van Miley Cyrus

  1. Nieuwschevron right
  2. Arctic Monkeys prijst cover van Miley Cyrus

Arctic Monkeys vindt dat Miley Cyrus een van de beste covers van 'Why Do You Only Call Me When You're High?' heeft gemaakt.

Arctic Monkeys-drummer Matt Helders vindt de cover die Miley Cyrus maakte van 'Why Do You Only Call Me When You're High?' erg goed. Dat zei hij tegen de Australische radiozender Tripje J.

Matt Helders vindt Miley Cyrus' cover een van de beste

Matt Helders vindt zelfs dat Mileys cover van 'Why Do You Only Call Me When You're High?' een van de beste is die hij heeft gehoord van hun liedje. Volgens de drummer heeft Miley Cyrus het zelfs op bepaalde punten beter gedaan dan de Britse band zelf. "Van sommige stukjes zou ik willen dat we die zelf hadden gedaan," zei hij. "Zij kan met haar stem nog hoger komen dan wij."

Miley Cyrus in MTV Unplugged

Miley Cyrus liet de cover vorig jaar horen tijdens een MTV Unplugged-sessie. Het nummer staat nu ook standaard in de setlist van haar #Bangerz-tour. Bekijk hier de beeden het optreden en check de audio van het liedje hieronder het bericht.

Arctic Monkeys in MetMichiel

Wil je weten hoe het nummer 'Why Do You Only Call Me When You're High?' tot stand is gekomen? Check de uitgebreide Special over Arctic Monkeys.

Miley Cyrus - 'Why Do You Only Call Me When You High' (cover Arctic Monkeys)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie