3FM nieuws

Met Je Friends Naar Lowlands en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Met Je Friends Naar Lowlands en andere 3FM-hoogtepunten

Het is weer vrijdag! En na een drukke week is het weer tijd om hoogtepunten op een rijtje te zetten!

We stellen elke vrijdag een overzicht samen met daarin de 3FM-hoogtepunten van de week. Check hieronder de meest bijzondere, hilarische en grappige fragmenten.

1. Met Je Friends Met Ingeklapte Long Naar Lowlands

Deze hele week kon je gebeld worden door 3FM als je je opgegeven had voor Met Je Friends Naar Lowlands. Het enige wat je voor deze kaartjes hoefde te doen was alle 5 opnemen met AlphaBravoCharlie!

>> Beluister alle Met Je Friends Naar Lowlands terug

2. Sam Sparro op bezoek bij Gerard Ekdom

Gerard Ekdom vond het toch wel spannend dat Sam Sparro langs kwam. Om als groot fan zo dichtbij een van je muzikale helden te zitten is natuurlijk niet niks. Kijk en luister hier nog een keer naar het optreden van Sam Sparro.

3. Coen & Sander feliciteren Matt Corby met zijn 3FM Megahit

Coen ontdekte deze sensatie en daarom werd het nummer begin mei in de Coen en Sandershow uitgeroepen tot SuperCrazyTurboTopHit. En dat is natuurlijk een klein opstapje naar het behalen van een 3FM Megahit. Luister het gesprek tussen Mat en Coen & Sander hier terug. Let vooral niet op Sanders gebroken Engels...

4. Rob Stenders plugt Mattanja Joy Bradley

Ron Stenders mocht een middagje invallen voor Coen & Sander en hij zette de hele show op zijn kop. Sander Hoogendoorn werd Sander hetLandinga en samen met Mattanja Joy Bradley ging hij naar de organisatie van Lowlands. Rob Stenders vindt namelijk dat er nog iets mist in de Lowlands line-up... Mattanja Joy Bradley om precies te zijn.

5. Gers primeurde nieuwe track bij Giel!

Gers kwam afgelopen week bij Giel langs en Giel wist toch weer een primeurtje te pakken. Gers liet één van zijn nieuwe tracks horen! Maar daarnaast speelde hij ook nog even zijn nieuwste single 'Zijn'.

Primeur nieuwe track Gers

Gers speelt live bij Giel 'Zijn'

Staat jouw hoogtepunt er niet tussen? Laat het weten!

>> Check meer gemist op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie