3FM nieuws

Dit is de beste kerstmerchandise van 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de beste kerstmerchandise van 2016

Nog op zoek naar leuk kerstcadeautjes? Look no further! Voor ieder wat wils. Je nichtje krijgt een Beyoncé 'I Came To Sleigh'-shirt, een naakte DNCE kersttrui voor je vieze-grapjes-makende oom en een dabbende kerstman van 2 Chainz voor je broertje. Hoppa, klaar!

Daft Punk

Het Franse duo wint dit jaar in de wedstrijd 'Best Christmas Merch'. Snowglobes, geurkaarsen en officiële helm-ornaments. Zou deze enthousiaste kerstmerch dan toch een terugkeer in 2017 betekenen?

Beyonce

2016 was hét jaar van Beyoncé. She came to sleigh! En dat kan jij nu ook. We snappen niet helemaal waarom je kerstmerchandise zou maken in de vorm van een crop top, maar what the hell. Waarom niet?

DNCE

Merry Christmas van Joe Jonas en z'n band! Wij gokken dat Cole Whittle (op rechts) een weddenschap heeft verloren en daarom de enkelsok om z'n pielemuis kreeg in plaats van de kniekous.

2 Chainz

Deze is officieel uit 2015, maar wordt wegens succes gewoon nog een jaar recycled door 2 Chainz. Een dabbende kerstman? Wat wil je nog meer!

The Killers

Classy kersttrui aan de ene kant of een t-shirt met gekke kerstmannetjes aan de andere kant! Perfect voor alle gelegenheden.

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots in je boom met deze kerstdecoratie!

Ster advertentie
Ster advertentie