3FM nieuws

Alain Clark in trek bij grote artiesten

  1. Nieuwschevron right
  2. Alain Clark in trek bij grote artiesten
Alain Clark heeft de smaak te pakken. Hij mag namelijk het voorprogramma van topartiesten Lenny Kravitz en Simply Red verzorgen en dat is zeker geen kattenpis!Neerlands trots scoorde ook in het buitenland al een grote hit met ‘Father & Friend’, dat hij met zijn vader zong. Alain weet steeds meer internationale harten te veroveren.

Opwarmertje

De 29-jarige soulzanger heeft het er maar druk mee, in juli reist hij af naar de Italiaanse stad Lucca waar hij het publiek opwarmt voor niemand minder dan rockheld Lenny Kravitz. Een maandje later mag hij op komen draven in Groot-Brittanië tijdens het voorprogramma van de band Simply Red. Ook zal hij zijn gezicht laten zien op 18 juli tijdens het Nice Jazz festival in Frankrijk.

Heerlijk

Wie had dat ooit kunnen denken? Ooit is Alain begonnen met het simpelste nummer ooit: ‘Heerlijk’. Nu is hij één van de grote aan het worden. Zelf noemt hij de de shows die hij in Groot-Brittanië mag geven een ‘te gekke mogelijkheid’ om het Britse publiek kennis te laten maken met zijn gouden keeltje.


>> Lees hier meer over Alain Clark
Ster advertentie
Ster advertentie