3FM nieuws

Nieuwe single Kelis heet 'Rumble'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe single Kelis heet 'Rumble'

Kelis heeft de tweede single van haar nieuwe plaat Food online gezet.

Het mocht even duren, maar daar is 'ie dan: de tweede single van Kelis' nieuwe album Food. Oh, en de releasedatum van haar zesde plaat is ook bekend: 22 april ligt hij in de winkels.

Kelis - Food

Hoewel Kelis vorig jaar aankondigde dat haar zesde plaat af was en de eerste single van die plaat al verscheen, bleef het lang stil rond de release. Maar nu is de releasedatum wél bekend: het nieuwe album van Kelis, getiteld Food, ligt 22 april in de winkels. Bovendien heeft ze als voorproefje de tweede single van de plaat online gezet. De twee singles van haar nieuwe plaat, 'Jerk Ribs' en 'Rumble', check je onderaan dit bericht.

Kelis Rogers

De Amerikaanse r&b-zangeres Kelis werd vooral bekend door haar derde album, Tasty, waar de hits 'Trick Me' en 'Milkshake' op stonden. In 2006 kwam het minder succesvolle album Kelis Was Here uit en vier jaar later lag haar vijfde album Flesh Tone in de winkels.

Kelis op De Wereld Draait Buiten

Met het nieuwe album doet Kelis ook een tournee door Europa. Zo komt de zangeres op 6 juli naar Amsterdam voor een optreden tijdens het festival De Wereld Draait Buiten.

Check hier de twee nieuwe singles van Food: 'Jerk Ribs' en 'Rumble'.

Kelis - 'Jerk Ribs'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kelis - 'Rumble'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie