3FM nieuws

Lady Gaga belooft unieke albumrelease ARTPOP

  1. Nieuwschevron right
  2. Lady Gaga belooft unieke albumrelease ARTPOP

Lady Gaga belooft haar Little Monsters dat de release van haar derde album een 'multimedia experience' wordt.

De zangeres heeft grootse plannen met haar nieuwe album ARTPOP dat begin 2013 gaat verschijnen. Op littlemonsters.com, de online community die Lady Gaga voor haar en haar fans heeft opgezet, legt ze uit wat ze allemaal van plan is. Allereerst wil ze duidelijk maken dat ARTPOP niet zomaar een album is, het is een project.

ARTPOP interactieve APP

ARTPOP komt ook in de gebruikelijke CD-versie en download variant uit. Maar, schrijft Lady Gaga, dé manier om je echt helemaal onderdompelen in ARTPOP, is via de APP. Als we de zangeres mogen geloven, dan wordt dat niet zo maar een applicatie. De APP wordt compleet interactief met "chats, films for every song, extra music, content, gaga inspired games, fashion updates, magazines, and more still in the works!"

Little Monsters inspireren Lady Gaga

Lady Gaga vertelt haar fans aka Little Monsters in de post ook dat zij het zijn die haar inspireerden. "You inspired me to create something that communicated with images, because YOU do, YOU communicate with me and each other with .gifs and pictures, and artwork, graphics ALL DAY 24/7/ YOU'RE an ARTPOP generation"

Lady Gaga laat tattoo zetten in Amsterdam

Lady Gaga was eerder deze maand nog in Amsterdam waar ze zich door tattookoning Henk Schiffmacher van een nieuwe permanente versiering liet voorzien. Ze ging voor een klein ankertje in haar zij. Giel belde Henk maandagochtend over deze bijzondere ervaring.

>> Meer over Lady Gaga's tattoo avontuur

Ster advertentie
Ster advertentie