3FM nieuws

3FM Serious Talent uit Friesland scoort dancehit met Nicky Romero

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talent uit Friesland scoort dancehit met Nicky Romero

Het was een tijdje stil rondom de band When We Are Wild. Maar nu is daar ineens de klapper van een hit 'Let Me Feel' in samenwerking met Nicky Romero!

Het nummer 'Let Me Feel' is als nieuwkomer binnengekomen in The Global Dance Chart. Dit is de eerste wereldwijde chart die als doel heeft een wekelijks totaaloverzicht te geven van de grootste dance hits. Nicky gaf zelf al dit voorjaar een preview van de track tijdens het Ultra Festival in Miami. Nu is het nummer ook officieel uitgebracht.

Nicky fan van When We Are Wild

Nicky Romero was direct fan van When We Are Wild toen de debuutsingle 'Scuse Me' uitkwam. Noem het toeval of niet: via een wederzijdse vriend kwamen Hille Stellingwerf - het brein achter de band - en Nicky met elkaar in contact. Deze muzikale match resulteerde in de single 'Let Me Feel'.

Roadtrip in de VS

Niet alleen de gloednieuwe plaat gaat de landsgrenzen over: Hille zelf ook! Momenteel is de singer-songwriter aan het rondtrekken in Amerika om inspiratie op te doen voor zijn nieuwe album. Wanneer deze plaat er gaat komen is nog niet helemaal zeker, maar wij kijken er in ieder geval al naar uit.

3FM Serious Talent

When We Are Wild is de band rondom de Fries Hille Stellingwerf. In 2012 wist hij met deze band de finale van De Grote Prijs Van Nederland te bereiken. Met de debuutsingle ‘Scuse Me’ wordt hij in juni 2013 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Dit nummer is gebaseerd op een uit het oog verloren jeugdliefde die op een ongeschikt moment weer contact zoekt.

Ster advertentie
Ster advertentie