3FM nieuws

Timur in De Slimste Mens

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur in De Slimste Mens

Timur ging donderdagavond 21 augustus de uitdaging aan in het tv-programma De Slimste Mens en werd benoemd tot Slimste Van De Dag!

"Noem 15 fruitsoorten", "Welke vijf trefwoorden horen bij deze foto van de Eiffeltoren?", "Maak dit lijstje over Koningin Beatrix af"... De vragen vlogen Timur donderdagavond 21 augustus om de oren, want toen deed de 3FM-DJ mee aan het tv-programma De Slimste Mens.

En dat deed hij nog best aardig ook, want hij werd De slimste van de dag! We zien Timur dus terug in de aflevering van vrijdag 22 augustus. Zo wordt het wel erg spannend met de finaleweek voor de deur! Als hij die week ook weet te overleven, wordt hij misschien wel uitgeroepen tot De Slimste van de hele serie.

De Slimste Mens

De Slimste Mens is een kennisquiz die elke iedere werkdag om 20:30 uur te zien is op NPO 2. Onder leiding van presentator Philip Freriks en het kritisch oog van eenmansjury Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena.

Timur is trouwens niet de eerste 3FM-DJ die de uitdaging aanging: Annemieke Schollaardt waagde zich eind 2013 aan De Slimste Mens! Hoe het haar verging check je hier:

Annemieke Schollaardt in De Slimste Mens

Ster advertentie
Ster advertentie