3FM nieuws

Claudia maakt uitzending voor doven

  1. Nieuwschevron right
  2. Claudia maakt uitzending voor doven

Vrijdag 18 oktober aanstaande is de uitzending van & Dit Is Claudia! speciaal voor doven! De hele uitzending staat in het teken van doven en slechthorenden en wordt dan ook volledig vertaald door een tolk.

Gebarentolk Petra Brugmans (onder andere bekend van het vertalen van het NOS Journaal in de morgen, prinsjesdag en het huwelijk van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima) zal twee uur lang de uitzending simultaan vertalen voor doven en slechthorenden. Zij is te zien op de 3FM Webcam (www.3fm.nl/claudia). Ook de uitzending staat in het teken van doven en slechthorenden.

Speciale gast is Daniël Schoevaart, hij is 18 jaar en doof. Tijdens Lowlands schreef hij columns voor de VPRO. Nu communiceert hij met Claudia over hoe hij bijvoorbeeld muziek ervaart.

De uitzending wordt afgesloten met een feestje, waarbij een dance-DJ live op extra grote speakers komt draaien. De dove jongeren die te gast zijn bij "De Grote Wie Niet Horen Kan Moet Maar Voelen" Show van En Dit Is Claudia! zullen de muziek kunnen voelen door middel van balonnen die de bas-trillingen erg goed opvangen.

En Dit Is Claudia, iedere werkdag tussen 20.00 en 22.00 uur op 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie