3FM nieuws

Rita Ora covert Coldplay en Beyoncé

  1. Nieuwschevron right
  2. Rita Ora covert Coldplay en Beyoncé

Rita Ora coverde tijdens het event One Big Weekend 'Magic' van Coldplay en 'Drunk In Love' van Beyoncé. Check hier de beelden.

Tijdens het One Big Weekend event van BBC Radio 1 coverde Rita Ora 'Magic' van Coldplay en Beyoncés 'Drunk In Love'. Het leuke is dat het optreden van de Britse zangeres begint met 'Magic' en langzaam maar zeker overgaat in 'Drunk In Love'. Check de beelden onderaan het bericht.

Covers van 'Drunk In Love'

Het is niet de eerste keer dat 'Drunk In Love' van Beyoncé wordt gecoverd. Ed Sheeran, Lily Allen en James Blake waagden zich er ook al aan. Check de cover van Ed Sheeran onder het filmpje van Rita Ora.

Rita Ora bezig met tweede album

Rita Ora is net klaar met de opnames van haar tweede album. Onder andere Prince, Gwen Stefani, Macklemore werkten mee aan de plaat. 'I Will Never Let You Down' is de voorloper van de plaat. Vriendje Calvin Harris produceerde de track.

Fifty Shades Of Grey

Daarnaast maakt Rita Ora zich klaar voor de opnames van de film Fifty Shades Of Grey (een verfilming van het populaire boek Vijftig Tinten Grijs). De zangeres, die ook acteert, speelt hier een rolletje in.

Rita Ora covert 'Magic' van Coldplay en 'Drunk In Love' van Beyoncé

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ed Sheeran covert 'Drunk In Love' van Beyoncé

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie