3FM nieuws

Avril Lavigne update: ze leeft en brengt nieuwe clip uit!

  1. Nieuwschevron right
  2. Avril Lavigne update: ze leeft en brengt nieuwe clip uit!

Het is weer maandag en geloof het of niet - Avril Lavigne trapt de week af met een nieuwe clip voor haar nieuwste single "I Fell in Love With the Devil". Waar we twee jaar geleden nog schreven over de complottheorie waarin ze al 14 jaar dood zou zijn, is ze nu springlevend en brengt ze een nieuwe video uit.

Nostalgie

Als je een 90's baby bent, dan ben je met haar opgegroeid. Of als je Billie Eilish heet, aangezien Billie - naast Bieber- groot fan is van Avril. Op elke middelbare school zijn scholieren globaal op te splitsen in de volgende groepen: de populaire "mean girls", de mooiboys, de skaters, emo's, nerds, sportievelingen, de nablijvers en alles ertussenin. Als Avril bij jou op de middelbare school zat, hoorde zij natuurlijk bij de emo’s/skaters. Maar, ze was cool en dé punkprinses van het moment.

Head Above Water

De nieuwe track werd in februari 2019 uitgebracht en is het derde nummer op haar album 'Head Above Water'. De Canadese singer-songwriter schreef over het nummer: "sometimes your heart conflicts with your head and leads you into situations that you know aren’t right and then once you're there, it's very difficult to get out."

Om 18:00 uur gaat de clip van "I Fell In Love With The Devil" live! En extra goed nieuws voor de Avril-fans: ze heeft aangekondigd weer te gaan touren na 5 jaar! Ze start haar tour op 14 september in Seattle, dus je hebt in principe nog genoeg tijd om een vliegticket te boeken...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie