3FM nieuws
BNNVARA

Een dubbele 00's throwback met Sita in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. Een dubbele 00's throwback met Sita in de 3FM Live Box

Sita behoort echt tot de 00's Heroes. Ze zat in K-otic, wat ontstond door het tv-programma Starmaker. Vrij kort daarna ging Sita solo en scoorde ze meerdere hits. Voor 3FM 00's Request doet ze 'Happy' en 'Hello' live in Sanders Vriendenteam. Sander en Sita blikken ook nog even terug op haar succes van toen. En op op de valreep komt Sita ook nog met interessant nieuws...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Solo-carrière

Door het tv-programma Starmaker ging Sita binnen 3 maanden van onbekend naar beroemd door K-otic. Ondanks dat ze kort daarna solo ging, heeft de groep nog steeds contact via een app-groep en treden ze nog regelmatig op. Sita is superblij dat het allemaal weer kan, zeker met de aangekondigde versoepelingen. "Ik denk dat ik niet de enige ben die het echt van de daken schreeuwt dat het straks allemaal weer mag."

Sander en Sita blikken ook nog even terug op het begin van haar solo-carrière. Ze kreeg de kans om een single op te nemen in Zweden met Douglas Carr, een producer die ook heeft samengewerkt met Ace of Base. Martin Dodd was haar A&R manager, die ook werkte met de Backstreet Boys en Britney Spears. Geen kleine namen dus. Daarom heeft ze direct die kans gegrepen. Al snel scoorde ze een hit met de Franse band Kyo. Jaap Kwakman, bekend van de 3j's, was daar ook bij en begeleidt Sita dan nu ook op de gitaar met 'Happy' en 'Hello'. "Het cirkeltje is rond."

Nieuwe muziek?!

Momenteel is ze druk bezig met 'Belle en het Beest, de musical'. Vorig jaar heeft ze twee liedjes opgenomen en nu kriebelt het wel om nieuwe muziek te maken. Sander wil graag met een scoop komen: "Sita brengt dit jaar nog nieuwe muziek uit." Waarop Sita reageert, "Nou, ja dan doen we dat gewoon." Dus je hoort het hier eerst vrienden. Dit jaar nog nieuwe muziek van Sita!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie