3FM nieuws

Schattig verhaal: zo veroverde Michiel zijn vrouw

  1. Nieuwschevron right
  2. Schattig verhaal: zo veroverde Michiel zijn vrouw

Michiel Veenstra is bezig met zijn laatste week radio op 3FM en daarom staan deze week zijn eigen 5 Essential Tracks centraal. Een van zijn vijf favoriete nummers allertijden is 'Only Wanna Be With You' van Hootie & The Blowfish. Een track waarmee hij zijn vrouw Jessica wist te veroveren!

Vuurtje?

Op 4 november 1995 ging tiny Michiel naar de discotheek in Rijssen, de Lucky. "Ik was een negentienjarige nerd met de souplesse van een tuinhek, dus ik stond lekker te hangen bij de dj. Op een gegeven moment komt er een meisje naar de dj toe, ze wilde een vuurtje. Ik gaf het aan haar en vond haar meteen écht heel erg leuk."

Nee nee, biervieltje!

Nu was het freaking 1995 en was een mobiele telefoon voor iedereen nog niet echt de standaard, dus moest Michiel een oplossing verzinnen om in touch te blijven. "Ik pakte een bierviltje en schreef de frequentie op van de lokale omroep waar ik elke ochtend radio maakte. Ik hoefde gelukkig niet het nummer van mijn ouders op te schrijven, haha!"

En in die radioshow, heeft hij met dít nummer het hart van zijn vrouw weten te veroveren. Het hele verhaal en de precieze flirttechnieken deelt hij, met alle liefde, hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie