3FM nieuws

Color Ones en Thijs van Leer live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Color Ones en Thijs van Leer live bij Giel

De band Color Ones trad vrijdagochtend samen met Thijs van Leer live op bij Giel.

Het was vrijdag 21 september vrolijk wakker worden, want de Utrechtse band Color Ones kwam die ochtend met fluitist Thijs van Leer hun nieuwe single 'Golden' spelen op de Speelplaats van Giel.

Vriendenclubje Color Ones

De band Color Ones bestaat uit een stel vrienden uit Utrecht. Ze rijden met hun blauwe bus door het land op weg naar optredens. Onderweg luisteren ze graag naar Vampire Weekend, Phoenix, Coldplay of 2Pac. Achterin de bus liggen de basgitaar, het drumstel, de keyboards, wat akoestische en elektrische gitaren en versterkers klaar.

Thijs van Leer van Focus

Zegt de naam Thijs van Leer je niet meteen iets? Hij maakt al sinds de begintijd (jaren zeventig) deel uit van Focus. Zelfs de Foo Fighters zijn fan van het werk van deze Nederlandse progrockband. De Amerikaanse band speelt al jaren regelmatig 'Hocus Pocus', een van de grote hits van Focus!

Color Ones en Thijs van Leer live bij Giel

Vrijdagochtend speelde Color Ones hun nieuwe single 'Golden' met de beroemde Nederlandse fluitist Thijs van Leer. Ook coverden de Utrechtse vrienden een hit uit de Mega Top 50: 'Sky On Fire' van Handsome Poets.

Ster advertentie
Ster advertentie