3FM nieuws

3 concerten waarbij beveiligers de show stelen

foto: Unsplash
  1. Nieuwschevron right
  2. 3 concerten waarbij beveiligers de show stelen

Bij elk concert waar jij als bezoeker bent, zijn natuurlijk ook beveiligers aan het werk. Die personen zorgen ervoor dat jij de optimale concertbeleving hebt en kunnen bijspringen wanneer er iets misgaat. Tijdens de show zullen ze eigenlijk alleen maar hun blik op de zaal houden om te kijken of iedereen wel lekker gaat.

Toch kunnen soms diezelfde beveiligers hun emoties (net als jij) niet inhouden. Hieronder drie voorbeelden van bewakers die zich even laten gaan.

Dansen met Harry Styles

Het is inmiddels bekend dat iedereen van Harry Styles houdt, toch? Zo ook deze beveiliger tijdens een show een de Amerikaanse stad Houston. Harry zingt de hit die hij samen met de rest van One Direction maakte: 'What Makes You Beautiful'.

Kendrick raakt gevoelige snaar

De emoties tijdens een concert kunnen ook de andere kant van het emotionele spectrum uitslaan. Dit overkwam Devyn Sanford tijdens de show van Kendrick Lamar. De beveiliger schiet vol tijdens 'LOVE. FEAT. ZACARI.', een track van zijn album DAMN. uit 2017.

Na de show komt Devyn erachter dat hij viral is gegaan op TikTok en wordt hij geïnterviewd: "Toen dit nummer uitkwam heb ik het veel geluisterd en ging ik door een moeilijke periode in m'n leven. Tijdens de show kwam alles samen. De emoties van het publiek, Kendrick's intense stem en mijn eigen ervaringen. Een perfecte storm."

Kendrick Lamar heeft inmiddels zelf ook gereageerd: "Het gaat uiteindelijk niet om alle streams, verkoopcijfers of politieke dingen. Het gaat allemaal om wat de muziek met je doet. Als een track vast kan zitten aan een bepaalde periode van iemands leven, dan blijft het voor altijd leven. Dat is bijzonder."

Ook steekt hij de beveiliger een hart onder de riem: "Hopelijk gaat het nu weer goed met je. Dikke shout out naar jou!"

Ed Sheeran

Waar de vorige beveiliger nog met z'n rug tegen het podium staat, heeft de laatste beveiliger een betere plek. Tijdens een show van Ed Sheeran's huidige tour staat hij namelijk op de tribune. Misschien is dat ook meteen de reden dat hij zó hard aan het genieten is van Ed Sheeran's hit 'Castle On The Hill' van zijn album ÷ (DIVIDE).

Ster advertentie
Ster advertentie