3FM nieuws

Ed Sheeran domineert the mainstage

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran domineert the mainstage

Ed Sheeran reisde zondag 8 juni af naar het Limburgse Landgraaf. Hij speelde daar niet alleen voor een vol festivalveld, hij deed ook een intiem showtje in de 3 On Stage container. Lois de Jong sprak hem backstage:

Wie wil dit nou niet? Lekker plakkerig tegen elkaar aan staan in een veel te hete container. Op Pinkpop stonden sommige mensen er wel twee uur voor in de rij. Maar dat kwam waarschijnlijk ook omdat ze dan bij een wel heel intiem concertje aanwezig konden zijn.

Ed Sheeran over de samenwerking met Rick Rubin

Verslaggeefster Lois de Jong sprak de roodharige wonderboy backstage en had het met hem, voorafgaand aan zijn optreden, over zijn werkwijze in de aanloop naar een nieuw album en naar de samenwerking met Rick Rubin.

Ed Sheeran live op Pinkpop

Ed Sheeran schitterde op de planken tijdens Pinkpop en 3voor12 was daar bij. Sterker nog: ze hebben het vastgelegd op beeld.

"Het is een goede dag voor Ed Sheeran. Een héle goede dag, zelfs, zo grijnst de rossige songwriter aan het einde van zijn set. Vandaag scoort hij zijn allereerste nummer 1 hit in thuisland Engeland, met het door Pharrell geproduceerde Sing. Het is een slick akoestisch R&B-liedje dat het festivalanthem van de dag zou kunnen worden. Maar of het publiek daar goed genoeg voor kan zingen?"

>> Meer lezen? Check de site van 3voor12

Ed Sheeran in 3 On Stage-container

Welke artiest optreedt in de 3 On Stage-container is altijd een verrassing. Een aantal jonge meiden was dan ook blij verrast toen ze Ed Sheeran de container zagen betreden. Ze lieten dit merken door hysterisch gegil waarna de rest van de aanwezigen met een hoge piep in de oren van het concert kon gaan genieten.

Ed Sheeran was wellicht een beetje overrompeld door het onthaal, maar het was een goede opwarmer (letterlijk) voor zijn show op het Mainstage van Pinkpop. Enig voordeel van 20 minuten in een bloedhete container staan: buiten leek het ineens heerlijk koel.

Ed Sheeran - 'I See Fire' @ 3 On Stage - Pinkpop

Ed Sheeran - 'The A-Team' @ 3 On Stage - Pinkpop

Ed Sheeran - 'Sing' @ 3 On Stage - Pinkpop

>> Check alle 3 On Stage-sessies

Foto's Ed Sheeran op Pinkpop 2014


Zie je geen fotoslide op je mobiel? Klik dan hier voor de albums

Ster advertentie
Ster advertentie