3FM nieuws

Extra show Limp Bizkit

  1. Nieuwschevron right
  2. Extra show Limp Bizkit


Was je al in nopjes dat de band naar Nederland kwam, nu nog meer reden toch vreugde; de band geeft een extra show in Eindhoven.

De Amerikaanse band Limp Bizkit geeft een extra optreden in Nederland in Eindhoven de gekste. Op Op 18 augustus staan ze in de Effenaar.

HMH

Er was al bekend dat de band op 6 september in de Heineken Music Hall in Amsterdam staat. Maar als Amsterdam te ver weg is voor jou, of als je op 6 september net al hebt toegezegd op je buurkinderen te passen, dan kun je nu alsnog luisteren naar 'Nookie' en 'Break Stuff' en nog meer agressieve, maar fijne nummers.

Limp Bizkit

Met meer dan 36 miljoen verkochte albums wereldwijd is Limp Bizkit een invloedrijke rock acts van deze generatie. Na een aantal jaren zijn ze weer terug in hun oude formatie, ínclusief gitarist Wes Borland: "Regardless of where our separate paths have taken us, we recognize there is a powerful and unique energy with this particular group of people we have not found anywhere else. This is why Limp Bizkit is back." –Fred Durst & Wes Borland.

In 2004 waren de heren voor het laatst in ons land.

Ster advertentie
Ster advertentie