3FM nieuws

Serious Wedding verslag!

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Wedding verslag!
Thédor en Elly beleefden donderdag 22 december 2006 de dag van hun leven. Ze trouwden voor het oog van heel Nederland in het glazen huis op de Neude in Utrecht. Met Imca als ambtenaar van de burgerlijke stad en Wout, Giel en Gerard al ceremoniemeesters. Hieronder kan je hun verslag van deze dag nog eens nalezen!
Vrijdag 23 december 2006
Gistermiddag zijn we, na de bruiloft, eerst even langs Meppel gereden en daarna door naar onze jongens die bij hun grootouders waren. Even knuffelen en vragen hoe ze het gevonden hadden dat wij op de tv waren.

Prinses
Toen we binnenkwamen vonden de jongens het maar wat vreemd dat Elly er als een prinses uit zag. Finn heeft de eerste vijf minuten niet door gehad dat zijn moeder in die jurk zat en Milan bleef Elly maar aaien en zei dat ze zo mooi was.

In de tv gekropen
Finn was ‘s middags niet echt geboeid geweest dat wij te zien waren op de tv, maar Milan vroeg zich af hoe wij in de televisie waren gekropen.

Lekkere nacht
Na een korte stop bij de ouders van Elly zijn we doorgereden naar een hotel in Friesland, Beetsterzwaag. We hebben een lekkere nacht in de bruidssuite doorgebracht. Vanochtend een prima champagne ontbijt en weer terug richting Meppel, met de jongens natuurlijk.

Intieme sfeer
We hebben enorm genoten gisteren. Vooral de kleine intieme sfeer die er heerste in de ’keet’ en in het huis zelf. Deze sfeer is vooral door jullie team gecreerd. We zijn nog steeds zo positief verrast dat jullie zo oprecht hartelijk waren....erg warm allemaal.

Succes
We wensen jullie nog veel succes en hopen dat de miljoen EURO wordt gehaald. We zijn blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan jullie doel. Succes met de laatst loodjes en jullie kunnen zeer trots zijn.

Liefs T & El.
Ster advertentie
Ster advertentie