3FM nieuws

Even opwarmen: zo gaat jouw Paaspop-weekend eruit zien!

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Even opwarmen: zo gaat jouw Paaspop-weekend eruit zien!

Het is alweer bijna tijd voor de 44e editie van Paaspop. En het belooft (voor de verandering) een warm weekend te worden! Thermo-ondergoed is dit jaar niet nodig, zonnebrand wél. En goede wandelschoenen en 'n zwembroek, want er is héél veel te doen. Hier een klein opwarmertje!

Tropisch zwembad

Waar je eerst misschien dacht 'een zwembad op Paaspop, waarom?!', denk je nu waarschijnlijk dat de festivalorganisatie ergens een hele goede weerman of -vrouw heeft zitten. Met het hele weekend temperaturen van boven de 20 graden neem je dit jaar voor het eerst een verkoelende duik in een heus tropisch zwemparadijs (inclusief flamingo's en palmbomen).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toffe optredens

Maar hey, je komt natuurlijk (óók) voor de muziek! En de line-up van Paaspop liegt er niet om, er is voor ieder wat wils. Noem bijvoorbeeld Oscar And The Wolf, De Staat, Tape Toy, Pip Blom of Joost en Donnie. Maar Ch!pz is ook van de partij! Ja, je leest het goed. Jeugdsentiment ten voeten uit. Natuurlijk is er ook weer een hele lading aan coverbands die je kunt gaan zien!

Feesten tot in de late uurtjes

Maar ook na de dagprogrammering kun je je tot in de (hele) late uurtjes uitstekend vermaken. Laat je beste dansmoves zien in Rollerskate Disco Snolly of neem een kijkje in SMÈRRIG voor R&B, hiphop of guilty pleasures? Kun je daarna weer lekker rustig je tent inkruipen om daarna gewekt te worden door het heerlijke lentezonnetje.

Nieuwe areas

Het terrein van Paaspop is sowieso al een echte eyecatcher, maar dit jaar zijn er drie compleet nieuwe areas! Ten eerste is er dit jaar voor de liefhebbers een techno-area Detroit. Wie zijn lachspieren wil trainen kan terecht bij de Cosy Comedy Club en de tortelduifjes onder ons kunnen de The Love Boat instappen.

Dit was Paaspop 2018

Nog niet genoeg opgewarmd? Kijk dan de aftermovie van de afgelopen editie van Paaspop. Dan zou je er toch wel écht klaar moeten zijn om dit weekend het festivalseizoen te openen in Schijndel!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Benieuwd naar wat nou precies de voor- en nadelen zijn van het openen van het festivalseizoen? 3FM-dj Vera Siemons interviewde Joey, de programmeur van Paaspop, om hier even wat dieper in te duiken.

Fijn Paas(pop)-weekend iedereen!

Ster advertentie
Ster advertentie