3FM nieuws

Eerste 50 namen bekend voor Eurosonic Noorderslag

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste 50 namen bekend voor Eurosonic Noorderslag

Het grote showcase-festival in Groningen maakt de eerste namen bekend voor 2022. Door de recente coronaversoepelingen kan het evenement in Groningen komende editie vooralsnog gewoon weer fysiek plaatsvinden.

Eerste vijftig namen

Eurosonic Noorderslag is een festival waar opkomend Europees talent zich kan presenteren aan zowel publiek als muziekindustrie. De eerste vijftig namen zijn al bekendgemaakt waaronder Sylvie Kreusch, For Those I Love, Daði Freyr, Ascendantvierge, Mimi Webb, Meskerem Mees en Travis Birds.

Er zitten ook een aantal Nederlandse namen bij zoals 3FM Talents Antoon, Froukje, Goldband en The Vices.

Building Back Better Together

Door de coronapandemie moest de muziekindustrie ruim anderhalf jaar lang plat liggen. De pandemie heeft de muziekindustrie wel de ogen doen openen en op een nieuw idee gebracht. Deze industrie moet zichzelf opnieuw uitvinden, verbeteren en innoveren. ESNS stelt daarom voor dit met zijn allen beter en samen te gaan doen. Building Back Better Together, dat is de ondertitel deze keer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ESNS-directeur Dago Houben

ESNS-directeur Dag Houben: 'Wij zijn als ESNS een evenement voor en door de live-industrie waar in netwerken key is. Het kan dus ook niet anders dat we, nu de beperkingen van de pandemie afnemen, weer een fysiek evenement gaan neerzetten. Wij hebben geconstateerd dat hier behoefte aan is bij zowel bij de artiesten als bij de muziekprofessionals. Geheel volgens het adagium van dit jaar, Building Back Better Together, organiseren wij ESNS in fysieke vormen nemen een aantal geslaagde digitale elementen van de laatste editie mee.

Ster advertentie
Ster advertentie