3FM nieuws

Zing je douche-deuntje en het VU-Orkest speelt het!

  1. Nieuwschevron right
  2. Zing je douche-deuntje en het VU-Orkest speelt het!

Wil jij dat je douche-deuntje door een echt orkest gespeeld wordt? Zing jouw melodie dan in in de 3FM App, stuur het door en het studentenorkest van de Vrije Universiteit Amsterdam gaat het uitvoeren!

(Foto: Ben Houdijk)

Zing jij ook altijd onder de douche? En bedenk je dan de mooiste melodietjes? Hoe gaaf zou het zijn als dit deuntje word gespeeld door een mega groot orkest! Timur en Rámon heb het VU-Orkest geregeld, een orkest bestaande uit 90 man. Zij maken van jouw melodie een klassieker! Blazers, strijkers, pauken, alles!

Hoe werkt het?

Download de 3FM app, als je die nog niet hebt. Stuur een audio-appje met jouw mooiste zelfverzonnen douche-deuntje en wie weet kunnen Timur en Rámon geen genoeg krijgen van jouw zang- en/of neuriekunsten. Dus zing jouw douche-deuntje in via de 3FM app en wie weet wordt het een klassieker!

Meld wel even dat het om een #douchedeuntje gaat. Anders kijken de andere DJ's waarschijnlijk vreemd op bij het beluisteren van je audio-berichtje.

Het VU-Orkest speelt jouw douche-deuntje

Het VU-Orkest is het studentenorkest van de Vrije Universiteit Amsterdam. Het orkest werd in 1962 opgericht door dirigent Otto Klap. Wat begon als een klein kamerorkestje, groeide in de afgelopen 50 jaar uit tot een groot symfonieorkest. In Nederland is het VU-Orkest dankzij de enorme inzet van haar leden en dirigent een van de grootste en meest baanbrekende studentenorkesten.

Je eigen deuntje door het VU-orkest

De symfonie van Susan en Maarten

Het VU-Orkest versymfoniede Ellen en Fabians deuntje

Ster advertentie
Ster advertentie