3FM nieuws

Mumford & Sons en co. coveren live The Band

  1. Nieuwschevron right
  2. Mumford & Sons en co. coveren live The Band

Video: Mumford & Sons, The Maccabees, Haim, Dropkick Murphys, Simone Felice, Apache Relay, St. Vincent en Dawes coveren samen 'The Weight' van The Band

Het was een enorme drukte op het podium aan het einde van Mumford & Sons' eendaagse Gentlemen Of The Road Stopover festival in de Amerikaanse stad Portland. Naast de vier bandleden kwamen alle bands die eerder die dag (4 augustus 2012) hadden gespeeld het podium op.

Eerbetoon aan The Band

Alle muzikanten deden gezemelijk een enigszins chaotisch maar daardoor niet minder feestelijk eerbetoon aan de band The Band. Een van de fans in het publiek filmde het en zette het op YouTube. Bekijk de beelden onder aan dit bericht.

Mumford & Sons on tour

Mumford & Sons zijn op dit moment nog in Amerika. Ze hebben daar nog twee edities van hun Gentlemen Of The Road Stopover festivals op de planning staan en een aantal losse shows. Daarna gaan ze door naar Australie en Nieuw Zeeland.

Nieuw album Mumford & Sons

Het zal dus nog wel even duren voor we ze hier weer live kunnen bewonderen, maar het langverwachte album kan het misschien een beetje goedmaken. Babel, zoals het album heet, verschijnt 24 september (2012). Het eerste officiële voorproefje, de single 'I Will Wait', is deze week uitgeroepen tot 3FM Megahit.

Mumford & Sons en co coveren live The Band

Ster advertentie
Ster advertentie