3FM nieuws

3voor12 Album van de Week: Twenty Four Sevn 2

  1. Nieuwschevron right
  2. 3voor12 Album van de Week: Twenty Four Sevn 2

Sevn Alias is hot. Een minuutje bij DWDD, bijna 700.000 views op de clip voor z'n laatste single 'Kifesh' en volgens 3voor12 gaf de rapper de allerbeste show van Noorderslag. Zijn nieuwe tape Twenty Four Sevn 2 is het nieuwe 3voor12 Album van de Week.

Tout hiphop-Nederland was bij de show van Sevn Alias op Noorderslag. Vorig jaar al was de rapper flink aan het buzzen in de scene, met dank aan een indrukwekkende 101Barz-sessie, een featuring bij Hef en natuurlijk die hit 'Ma3lish'.

Toen dit jaar net vier dagen oud was, was daar een nieuwe single: 'Kifesh'. Ook die wordt goed opgepikt en schiet in tweeënhalve week tijd alweer richting de half miljoen streams op Spotify. Sevn weet dat je het ijzer moet smeden als het heet is, dus kwam hij een dag voor die show op Noorderslag met Twenty Four Sevn 2: acht tracks waarin de Almerenaar er geen twijfel over laat bestaan dat hij zich door niets of niemand laat afleiden op weg naar succes. Die gretigheid levert de jonge rapper en 12van3voor12 het Album van de Week op. Lees hier de recensie op 3voor12.

Luister Twenty Four Sevn 2 op Spotify:

Ster advertentie
Ster advertentie