3FM nieuws

3FM Talent néomí in Live Box met ‘your girl’

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent néomí in Live Box met ‘your girl’

Afgelopen oktober bracht 3FM Talent néomí ‘your girl’ uit als voorproefje van haar debuutalbum. Vanochtend was de zangeres op bezoek bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow om deze nieuwe single te spelen.

‘your girl’

Met haar donkere, maar sfeervolle nummers vol persoonlijke teksten timmerde de Nederlands-Surinaamse néomí de afgelopen tijd flink aan de weg. Met ‘your girl’ laat ze een andere kant van zichzelf horen door zich niet alleen op verdriet te focussen, maar ook eens inspiratie te halen uit een andere emotie: boosheid. “Ik ben daar helemaal niet op ingesteld, maar in therapie leer ik dat boosheid ook een functie heeft, namelijk je grenzen aangeven. Ik voel dat ik een metamorfose doormaak nu ik dat toelaat. Persoonlijk, maar ook muzikaal. Ik ben echt iets anders aan het doen.” liet néomí weten in een interview met 3voor12.

“De plaat gaat over je wat minder proberen druk te maken over de mening van anderen, iets meer schijt hebben aan de rest en meer bij jezelf zijn.” vertelde ze vanochtend tegen Wijnand. Beluister het hele interview hieronder:

Met ‘your girl’ krijgen we een glimp van de nieuwe sound op haar debuutalbum dat komend voorjaar af moet zijn. “Ik heb op persoonlijk vlak veel meegemaakt dit jaar. Wat precies, dat houd ik graag voor mezelf, maar laat ik zeggen dat ik veel te maken krijg met meningen van anderen, en soms geneigd ben me daarnaar te voegen in plaats van te zijn of blijven zijn wie ik zelf wil. Het is een ‘wie-ben-ik-waarom-ben-ik’ album” zegt néomí. Bekijk het optreden in de 3FM Live Box van ‘your girl’ hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ESNS en clubtour

2024 wordt hét jaar van néomí. In januari speelt ze in Groningen op ESNS (Eurosonic Noorderslag) en op 3 mei trapt ze haar clubtour af in PAARD in Den Haag. Néomí’s voornemen voor het aankomende jaar? Wereldwijd doorbreken! “Ik ben bezig met een grammy winnen.” zegt de zangeres vastberaden.

Ster advertentie
Ster advertentie