3FM nieuws

Oasis exclusief bij That's Live!

  1. Nieuwschevron right
  2. Oasis exclusief bij That's Live!

Zo vaak hoor je ze niet samen maar zondag wel! Noel en Liam Gallagher en de rest van Oasis bezochten That's Live en verzorgden een exclusief akoestisch optreden.

Aangezien de broertjes Gallagher meer tijd spenderen aan ruziemaken dan aan optreden weet je dat je in That's Live iets heel speciaals hoort, namelijk Oasis unplugged op 3FM! Eric sprak met Noel Gallagher, terwijl zijn broer zich tussen de nummers door terugtrok in de kleedkamer van de Wisseloord Studio's in Hilversum.

Oasis in That's Live

Amper vijftig man werd samengepakt in de grote studio van het Hilversumse opname Walhalla om daar ademloos te genieten van een van de grootste Britpop bands allertijden. Aanwezige fans joelden na ieder afgerond nummer luidkeels hun longen uit hun lijf, waarna Liam het podium verliet om pas weer terug te keren bij het volgende nummer. Eric noch Noel lieten zich hierdoor uit het lood slaan en samen spraken zij over muziek en speelden ze de Ken Jezelf Quiz.

>> Beluister hier de opnames

Fotograaf Paul Bergen was aanwezig om het optreden vast te leggen voor 3FM en BNN


Deze aflevering van That's Live heb je aan je voorbij moeten laten gaan, maar wil jij een andere keer volledig gratis in de immer gezellige BNN Bar aanwezig zijn stuur dan een mailtje naar thatslive@bnn.nl

Ster advertentie
Ster advertentie