Naar homepage
3FM nieuws

Win een een kantoorjungle voor jou en je collega’s
BNNVARA

  1. Nieuwschevron right
  2. Win een een kantoorjungle voor jou en je collega’s

Kunnen jij en jouw collega's wel wat meer groens gebruiken op kantoor? Doe dan mee aan 'Plaatje voor een Plantje' en maak kans op een hartstikke mooi plantje bij jou op je kantoor!

Natuurlijk kan jouw kantoor nog wel wat (meer) groens gebruiken, want van groen is er nooit te veel! Uit onderzoek blijkt óók nog eens dat het goed voor je is en wij vinden het ook belangrijk dat het er op kantoor een beetje fleurig uit ziet. Je heb dus alle redenen om mee te doen aan 'Plaatje voor een Plantje' waarin we elke dinsdag en donderdag een plantje weggeven in Sanders Vriendenteam!

Hoe kun je een plantje winnen?

Je wint niet zomaar een plantje: om een plantje te winnen moet je wél je favoriete plaat aanvragen. Hoe je dat doet? Vul hieronder je gegevens in en vraag je favoriete plaat aan. Wie weet krijg je daarna een belletje van Sander en gaat hij voor jou en je collega's grabbelen in de plantenbak voor een tof plantje, en als je geluk hebt grijpt Sander de gouden bal en wordt je kantoor omgetoverd tot een kantoorjungle! Wil jij kans maken? Geef je dan snel op!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie