3FM nieuws

3FM Presents: Emeli Sandé in Paradiso

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: Emeli Sandé in Paradiso

De Britse zangeres Emeli Sandé werd bekend met 'Next To Me' en staat 23 maart 2013 in poptempel Paradiso.

Emeli Sandé heeft een succesvol jaar achter de rug. Ze brak vorig jaar, in juli 2011, door met de hit 'Heaven' en scoorde afgelopen jaar met de single 'Next To Me'. Emeli Sandé komt 23 maart 2013 naar Nederland voor een optreden in poptempel Paradiso in Amsterdam.

Best verkochte debuutalbum in Groot-Brittannië

Het eerste album van van de Schotse zangeres, Our Version Of Events, is het best verkochte debuutalbum van 2012 in Groot-Brittannië. Emeli Sandé onderscheidt zich van andere popzangeressen door haar vernieuwende mix van stijlen. Haar sterke popliedjes variëren van drum ’n‘ bass-beats tot emotionele soulballads. En voordat ze zichzelf in de kijker speelde met ‘Heaven’ was ze reeds actief als songwriter voor bekende artiesten als Tinie Tempah, Leona Lewis en Susan Boyle.

Nieuwe versie Our Version of Events

Emeli Sandé brengt 26 oktober 2012 een nieuwe versie van Our Version Of Events uit. De plaat bevat vijf nieuwe tracks, inclusief een cover van ‘Imagine’ van John Lennon, waarmee ze schitterde tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen. Check de video onderaan het bericht.

3FM Presents: Emeli Sandé

Aankomend jaar zet ze haar succes voort met een tour. Vanaf vrijdag 19 oktober kun je kaarten kopen voor haar optreden op 23 maart 2013 in Paradiso te Amsterdam. Check hieronder haar hit 'Next To Me'.

Emeli Sandé - 'Next To Me'

Emeli Sandé - 'Imagine'

Ster advertentie
Ster advertentie