3FM nieuws

Madonna weer bezig met nieuwe adoptie

  1. Nieuwschevron right
  2. Madonna weer bezig met nieuwe adoptie
Het lijkt wel een hobby geworden voor Madonna: adopteren. Nu is de Material Girl weer in Nigeria op zoek naar een nieuw adoptiekindje.

Nadat Madonna een afwijzing heeft gehad om de kleuter Chifundo ‘Mercy’ James te adopteren, geeft ze de moed niet op en is ze druk bezig met een meisje uit een weeshuis in Kaduna.

Jesus Luz

De zangeres dacht dat de afwijzing van het adoptieverzoek kwam door de relatie met haar 22-jarige vriendje Jesus Luz, een Braziliaans fotomodel. Dit keer wil ze Luz er vanaf het begin af aan bij betrekken, zodat nu de adoptie wel goed verloopt.

Mercy Home

Natuurlijk wil Maddie niet voor verrassingen komen te staan en heeft ze een vriendin naar Nigeria gestuurd om een aantal weeshuizen te bezoeken. Ze heeft al een bezoekje gebracht aan het weeshuis Mercy Home en verkent de boel voordat Madonna met haar vriend die richting op komen.

In beroep

De vorige adoptie van de Malawische kleuter is niet doorgegaan, omdat volgens de regels de adoptieouders minstens anderhalf jaar in Malawi gewoond moesten hebben. Uiteraard was dit niet het geval en zou het niet mogelijk zijn om te adopteren. Madonna was het hier natuurlijk niet mee eens en is in hoger beroep gegaan.

Nieuwe adoptie

In Nigeria ligt de criteria voor adopteren iets anders. Hier moet je als adoptieouder minstens drie maanden in Nigeria hebben gewoond. Voor Madonna gaat dit niet op, vanwege haar carrière en doet er alles aan om de nieuwe adoptie door te laten gaan. Ze heeft de beste juristen en advocaten in de arm genomen en zal hen hard aan het werk zetten om de adoptie toch door te laten gaan.

>> Lees hier meer over Madonna

Ster advertentie
Ster advertentie