3FM nieuws

3FM zoekt stagiaires voor deze (festival)zomer & daarna

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM zoekt stagiaires voor deze (festival)zomer & daarna

Zie jij jezelf al het hele festival meelopen met 3FM én voorbereidingen treffen voor 3FM Serious Request: Lifeline? Komt dat effe mooi uit, dat kan! Check de vacatures hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Online redactie stagiair

Als stagiair schrijf je muzieknieuws en -verhalen, maak je content voor al onze social kanalen, bedenk je coole nieuwe concepten voor YouTube en ben je natuurlijk aanwezig bij festivals, 3FM Serious Request: Lifeline en tal van concerten. Lijkt je dat wat? En nog belangrijker: kun je dat? Solliciteer dan!

VACATURE

Productie stagiair

3FM is op zoek naar een stagiair die het productieteam komt versterken deze festivalzomer en ook zal bijdragen aan andere projecten en evenementen zoals 3FM Exclusive en actieweken. Als stagiair ondersteun je het productieteam van 3FM met het organiseren van evenementen en acties. Daarnaast is deze afdeling verantwoordelijk voor eigenlijk alles wat er binnen 3FM gebeurt. Van het regelen van locaties voor evenementen, tot het verzinnen van activatie met artiesten. Het productieteam is de spil die alle afdelingen van 3FM draaiende houdt en de vetste producties neerzet.

Vacature

Ster advertentie
Ster advertentie