3FM nieuws

Serious Talent Roundup: Max Meser op Noorderslag, tours HAEVN en Lucas Hamming

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Roundup: Max Meser op Noorderslag, tours HAEVN en Lucas Hamming

Olé! Giel maakte bekend dat Max Meser op Noorderslag staat en de tourdata van HAEVN en Lucas Hamming zijn aangekondigd.

Het heetste nieuws rondom 3FM Serious Talent verzamelen we elke week in de Serious Talent Roundup.

Max Meser op Noorderslag

Max Meser speelde op dinsdag 17 november bij Giel op De Speelplaats en kreeg daar de verrassing van zijn leven: een spot op de 3FM Serious Talent Stage van Noorderslag! Eerder werden The Brahms en Lucas Hamming al overrompeld met dit nieuws. Andere namen die je in januari op het Nederlandse festival kunt vinden zijn onder andere Douwe Bob, Fresku, HAEVN, Causes, Birth of Joy en Rondé.

Extra leuk nieuws: je kunt Max op 5 december in jouw studentenhuis winnen! Dus, vier je Sinterklaas met je huisgenoten? Geef je dan nú op via deze link.

Max Meser (Fotograaf: Tim Knol)

HAEVN

Je kunt niet meer om HAEVN heen. De band werd in oktober 3FM Serious Talent, trad voor het eerst op tijdens de Popronde en kwam in november bij Giel over de vloer. Daarnaast kondigde de jongemannen bij DWDD drie nieuwe concerten en de tickets gaan HARD (21 mei is inmiddels uitverkocht). Need we say more?

3FM Presents 'HAM' Tour

Het jaar kan niet meer stuk voor Lucas Hamming. Hij scoorde twee 3FM Megahits, bracht zijn debuutalbum HAM uit en is het hele seizoen huisband van De Wereld Draait Door. Maar er is meer! Hij staat namelijk op Noorderslag 2016 én hij heeft z'n voorjaarstour aangekondigd. Kun je niet wachten tot het nieuw jaar? Gelukkig geeft hij ook nog een XL Kerstshow. FEEST!

Ster advertentie
Ster advertentie