3FM nieuws

Stromae kondigt vierde show aan in Ziggo Dome

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae kondigt vierde show aan in Ziggo Dome

Na een magistrale afsluitende show op Lowlands, kondigt Stromae nu een vierde show aan in de Ziggo Dome. Naast de optredens op 13, 14 en 15 april komt de artiest nu ook op woensdag 22 november in 2023 naar de Amsterdamse concertzaal.

Multitude-tour

Na meer dan vijf jaar afwezigheid kondigde Stromae afgelopen jaar eindelijk weer een nieuwe tour aan. Voor zijn nieuwste album Multitude speelt hij verschillende shows door Noord-Amerika en Europa heen, en zo dus ook in Nederland. Met de aankondiging van een extra show staat de teller nu op vier! Deze is wel een stukje later dan de shows in april, namelijk 22 november. De vorige keer had je minder dan 10 minuten om de kaarten te kopen, dus voor wie er net naast heeft gegrepen maakt nu weer kans!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stromae op Lowlands

De Belgische artiest sloot Lowlands 2022 magisch af. Een show vol spektakel, visuals, choreografie en natuurlijk prachtige muziek bewees nogmaals wat een alleskunner hij is. Ook is dit meermaals onderstreept met verschillende prijzen die Stromae in het verleden won.

De festivalweides van Biddinghuizen zinderen nog na, maar voor iedereen die nu al heimwee heeft naar de show, kan de wekker zetten voor 24 augustus. Dan gaan de tickets namelijk in de verkoop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie