3FM nieuws

The Kevin Costners in de Freaknacht

  1. Nieuwschevron right
  2. The Kevin Costners in de Freaknacht

Sander had weer een aantal toffe artiesten weten te strikken voor de Freaknacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 november. The Kevin Costeners, CUT_ en Funkerman kwamen langs.

The Kevin Costners, CUT_ en Funkerman kwamen in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 november langs in de 3FM-studio. Zij vergezelden Sander in de late uurtjes van de Freaknacht.

The Kevin Costners

Een aantal Nederlanders en Belgen sloeg in 2004 de handen ineen en richtte de band The Kevin Costners op. Vier jaar later kwamen ze met de debuutplaat Come On In. Daarna werd het even stil. Gelukkig was daar in juni 2014 het nieuwe album Pick Up The Parts. Een plaat die voor zanger Bouke een monument voor het doorgaan is geworden. “Niet opgeven, gewoon blijven doen waar je in gelooft. Omdat je ergens diep van binnen heel zeker weet dat het goed komt.” vertelde hij over de plaat in 3voor12 Radio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

CUT_

Sebastiaan Dutilh en Belle Doran vormen samen de indie electro popband CUT_. 'Twisting and Turning' was hun eerste single, maar ze werden internationaal bekend met een cover van Stromae's 'Papaoutai'. De Belgische zanger gaf zijn blijk van goedkeuring door de cover via zijn Facebook-pagina te delen en het muziektijdschrift OOR riep de band uit tot 'OOR Talent'. Het duo heeft de hele zomer gewerkt aan de debuut EP Patterns en ook zij kwamen al eens langs in de 3FM-studio.

Funkerman

Muzikaal talent Funkerman begint in de jaren negentig als DJ. In eerste instantie draait hij vooral hiphop en R&B, maar op het moment dat funk de house muziek gaat beïnvloeden, verliest hij zijn hart aan de funky house tunes. In 2004 richt hij samen met producer Raf Jansen en Fedde Le Grand het label Flamingo Records op en vanaf dat moment is zijn ster echt reizende.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie