3FM nieuws

Na 12 jaar stopt Biem vandaag als nieuwslezer op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Na 12 jaar stopt Biem vandaag als nieuwslezer op 3FM

Bijna 12 jaar las Biem Buijs nieuws op 3FM. Eerder in november gaf hij aan te gaan stoppen. Dit zijn drie redenen waarom wij hem zo erg gaan missen.

Afscheid

Over het stoppen zei Biem eerder: "Mijn vriendin werkt ook bij de radio. Zij gaat iets heel leuks doen op een ander radiostation. Namelijk ook nieuwslezen, maar wel precies op hetzelfde tijdstip."

Verder zei hij: "Er zijn ook twee kleine kindjes, die moeten uit school gehaald worden en naar de kinderopvang worden gebracht. Iemand moet dat doen. Ik moet maar eens wat anders gaan doen, anders blijf je ook zo hangen. Maar ik heb een heel leuke tijd gehad bij 3FM."

3. De rappende nieuwslezer

Als nieuwslezer is het belangrijk om je woordje paraat te hebben, maar Biem kon dat op onnavolgbare manier. Als groot rapliefhebber wist hij namelijk te freestylen als de beste.

2. Humor

Freestylen als de beste. Check. Maar Biem kan je ook altijd bellen om wat vileine opmerkingen of woordgrappen in een bulletin te stoppen. Zoals bijvoorbeeld deze keer.

1. Biem de onverstokbare

Maar als er één skill was, die boven alles uitstak. Dan was het wel zijn skill om alles goed op een rijtje te hebben en niet gestopt te kunnen worden door wat dan ook. Ook als het gaat om woorden van extreme lengte.

Bye bye Biem

Biem Buijs, bedankt voor alles! Vandaag op 6 januari 2022 was zijn stem voor het laatst te horen op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie