3FM nieuws

That's Live live bij Stay Close-concert

  1. Nieuwschevron right
  2. That's Live live bij Stay Close-concert
That's Live zond zondag 21-11 het Stay Close concert uit. N.a.v. de moord op Theo van Gogh speelden op het Museumplein in Amsterdam veel artiesten broederlijk samen. De moord op filmmaker Theo van Gogh en de gebeurtenissen en spanningen die daardoor werden opgeroepen, vormen de aanleiding voor een gratis toegankelijk minifestival - Stay Close. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur gaven verschillende artiesten korte optredens. Het initiatief hiervoor is gekomen vanuit de muziekwereld.

Deze artiesten waren van de partij met het Stay Close! Concert: {l}Ali B{/l}, Bløf, K-Liber, {l}Kane{/l}, Lange Frans & Baas B, {l}Krezip{/l} en Kasba. {l}Frank Boeijen{/l} bracht akoestisch de toepasselijke klassieker Zwart/Wit ten gehore en Thé Lau trad samen met Bløf op om Iedereen is van de Wereld te zingen.

Howard Komproe en 3FM's {l}Dolf Jansen{/l} presenteerden het evenement on stage. Eric Corton zat er namens 3FM en BNN in de studio en ook Radio 538 zond het evenement uit. De initiatiefnemers riepen met name de jongeren uit alle gemeenschappen in Amsterdam op om vooral bij elkaar te blijven. Met ongeveer 20.000 mensen is daar gehoor aan gegeven.

Een deel is terug te luisteren bij That's LiveMeer over Stay Close
Ster advertentie
Ster advertentie