3FM nieuws

3FM SR20: Vergunningen

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM SR20: Vergunningen

Op deze pagina is nadere info te vinden over 3FM Serious Request: The Lifeline, de goede doelen-actie van 3FM en NPO, in samenwerking met het Rode Kruis.

The Lifeline

Vroeger stond de actie vooral bekend als Het Glazen Huis, maar sinds 2018 bestaat 3FM Serious Request uit een ander concept: The Lifeline. Drie teams van elk twee dj’s lopen van 18 t/m 24 december in estafette non-stop door Nederland (ca. 500 kilometer), terwijl ze voortdurend live radio maken. De gehele tocht is te zien via 3FM.nl, NPO 1 extra en via updates op NPO 1.

Route 2020

Als alle richtlijnen het toestaan, lopen de 3FM dj's dit jaar van Roermond naar Zwolle. In onderstaande video leggen we vanuit 3FM, maar ook vanuit het Rode Kruis, de politie en de GHOR uit hoe we het vergunningstraject aanvliegen. Ook geven we daarbij aan hoe we omgaan met de benodigde maatregelen t.b.v. COVID-19.

[video niet langer beschikbaar]

Voor vragen of opmerkingen, kan contact op worden genomen met Patrick van der Tol en Sicco Klein, zakelijk projectleiders van 3FM Serious Request: The Lifeline. Zij zijn te bereiken via vergunningen@3fm.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie