3FM nieuws

Racoon imponeert Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon imponeert Giel

Racoon was donderdag 12 april te gast in Giels ochtendshow en geeft vanavond een show weg tijdens de 3FM Awards in Amsterdam.

Op donderdag 12 april hoor je Racoon live op de Speelplaats in de 3FM-studio. De band brengt 's morgens een bezoekje aan Giel en staat vanavond op de planken van de Gashouder tijdens de 3FM Awards.

Racoon bij Giel klonk "te gek"

De mannen van Racoon brachten hun single 'Liverpool Rain' ten gehore. Giel vond het te gek klinken. "Ik zeg 't toch gewoon: wow wow wow! Wat klonk @racoonband net te gek! Beste Band vanaaf bij #3FMAwards? Sowieso nu eerst nog #MegaTop50Cover", aldus Giel (@giel3fm) op Twitter. Het nummer uit de Mega Top 50 dat Racoon coverde was 'We Are Young' van Fun. & Janelle Monae. Bekijk hieronder 'Liverpool Rain' en 'We Are Young'.Racoon op de 3FM Awards

Racoon treedt donderdag 12 april op tijdens de 3FM Awards in de Gashouder in Amsterdam. De band mag zich rijk rekenen met vier nominaties op zak. De mannen maken kans op de Awards voor Beste Artiest Pop en Beste Artiest Band en kunnen ook Beste Single ('No Mercy') en Beste Album (Liverpool Rain) in de wacht slepen. Ze wonnen de 3FM Award voor Beste Single al eens in 2006 voor 'Love You More' en werden in dat jaar ook uitgeroepen tot Beste Artiest Pop.

3FM Presents Racoon XL in de HMH

Racoon gaf op 31 maart een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

>> Meer over 3FM Presents Racoon in de HMH

Ster advertentie
Ster advertentie