3FM nieuws

Eerste namen Lowlands 2010 bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste namen Lowlands 2010 bekend


Er werd een tipje van de Lowlands-sluier opgelicht. Blink 182, Blood Red Shoes, Plastikman en Admiral Freebee komen naar Biddinghuizen!

Het is los! Met nog een kater van de supertoffe launchparty zijn de tickets voor Lowlands 2010 zijn te koop, de eerste namen bekend en kun je jouw Lowlands-tentje van zolder gaan vissen.

Blink 182 komt

Exact een half jaar voor Lowlands vond Erik 'Mr. Lowlands' van Eerdenburg het hoog tijd dat de eerste namen bekend werden van het festival. De eerste naam is meteen niet mis, want Blink 182 komt! Waren die niet met sabbatical? Welnee, want deze zomer komen ze met een nieuwe plaat én een supervet Lowlands-optreden.

En verder

Richie Hawtin is on a roll met zijn nieuwe project Plastikman waarbij de electronicagrootheid wordt bijgestaan door visual artists van Derivative. Ook komt Admiral Freebee: rock zoals het bedoeld is, maar dan uit België. EN Blood Red Shoes komen ook!

Bellen met Erik

Die laatste naam kreeg Domien ineens los op de vroege zaterdagochtend. En passant vertelde Erik van Eerdenburg dat Blood Red Shoes ook langskomen. Nice!

Ster advertentie
Ster advertentie