3FM nieuws

The Blessed Madonna pakt 3FM Megahit met 'Serotonin Moonbeams'

foto: Jeremy Deputat
  1. Nieuwschevron right
  2. The Blessed Madonna pakt 3FM Megahit met 'Serotonin Moonbeams'

Als een van de meest gewilde dj's ter wereld bracht The Blessed Madonna haar sprankelende sets eerder al dit jaar naar Nederland voor ADE en Milkshake Festival. Na een samenwerking met Dua Lipa, keert The Blessed Madonna nu terug met een solo-release en pakt meteen 3FM Megahit. 'Serotonin Moonbeams' is een mix van disco, techno en house waar een old-school jasje aan kleeft. Knallend het weekend in!

The Blessed Madonna

The Blessed Madonna is een artiest wiens naam allang niet meer weg te denken is uit de dancescene. Van illegale races in bezwete kelders, tot headliner op de grootste festivals over de hele wereld. The Blessed Madonna staat synoniem voor inclusiviteit en vrijheid en dat vertaalt zich door in haar verenigende dansmuziek.

'Serotonin Moonbeams'

'Serotonin Moonbeams' is haar eerste solomateriaal sinds de single 'He Is The Voice I Hear' uit 2017. Het is een lekkere house-track met popicoon Uffie die je hoort op de vocals.

Over 'Serotonin Moonbeams' gesproken, zegt The Blessed Madonna: "Het nummer gaat over de intense emotionele, fysieke en spirituele verbindingen die kunnen ontstaan als de serotonine niveau op peil zit."

Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Post-pandemic anthem

Met 'Marea (We've Lost Dancing),' een samenwerking met The Fred Again..., maakt The Blessed Madonna een van de meest herkenbare dancenummers van coronajaar 2021. Met die track scoorden ze een 3FM Megahit én een platina plaat. Die platina plaat mocht ze in ontvangst nemen na een interview met 3FM-dj Vera Siemons tijdens ADE 2022.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie