3FM nieuws

Beyoncé sluit haar tour af met Kendrick Lamar, Jay-Z en Serena Williams

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé sluit haar tour af met Kendrick Lamar, Jay-Z en Serena Williams

Na maar liefst 49 shows kwam de Formation World Tour tot een einde in het Amerikaanse East Rutherford. Beyoncé besloot om groot uit te pakken voor de laatste show en regelde drie verrassingsoptredens voor haar fans.

(Foto: Andrew White)

We zouden best wel wat geld overhebben voor het adressenboekje van Beyoncé... Voor de finaleshow van haar Formation-tour belde ze Kendrick Lamar, Jay-Z én Serena Williams op. Of ze even langs wilden komen voor een minuutje optreden. "Maar natuurlijk, Queen B!"

Beyoncé pakt uit met special guests

En als je dan een mooie verrassing hebt geregeld, waarom zou je er dan nog mee wachten? Tijdens het tweede nummer van de set, 'Sorry', verschijnt tennisster Serena Williams al op het podium. Zij danste in de officiële video voor 'Sorry' en die skills laat ze nu ook live op het podium zien!

Daarna is het de beurt aan manlief Jay-Z, die voor slechts één minuutje rappen naar East Rutherford afreisde. Hij doet zijn ding tijdens 'Drunk In Love', krijgt een kus en knuffel en verdwijnt weer van het podium.

Daarna speelt Beyoncé de Lemonade-track '6 Inch' voor het eerst (en dus ook meteen het laatst) live. De laatste gast is Kendrick Lamar, die erbij komt tijdens het waterbak-gedeelte van de show. Je checkt alle vier de momenten in het filmpje hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beyoncé's Formation World Tour in Amsterdam

Eén van de 49 shows vond plaats in de Amsterdam ArenA op 16 juli. Helaas zonder special guests, maar dat mocht de pret niet drukken. 3FM was erbij en schreef een concertverslag dat je hier terug kunt lezen.

Meer Beyoncé en 3FM?

>> 'Hold Up' was 3FM Megahit
>> 10 dingen die je moet weten over Lemonade
>> Zo is het om samen te werken met Beyoncé

Ster advertentie
Ster advertentie