3FM nieuws

3FM - Celebrate New Music

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM - Celebrate New Music

De blockparty in Amsterdam eindigt in een tof filmpje. Misschien heb je 'm al voorbij zien komen op tv... Celebrate New Music!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ergens op een gezellig plein in Amsterdam gaat de zon onder, sissen de worstjes op de barbecue, hangen Sue the Night, Mr. Polska en Jett Rebel rond een podium en klimt Kensington óp dat podium. Een meute mensen komt aanlopen en de 3FM Block Party is aan!

Optredens om nooit te vergeten

Een feest! Dat is het! Kensington rockt alsof ze voor een uitverkochte Ziggo Dome staan. Later springt ie-de-reen in het publiek mee met Sue the Night en tot slot speelt Jett Rebel een set die niemand die erbij is ooit zal vergeten.

>> Check ons hele verslag over de 3FM Block Party

Nieuwe muziek

Feest dus. Is er wat te vieren dan? Yes! Muziek! 3FM houdt van muziek en bij nieuwe muziek zijn we er als eerste bij. Zo is de stap naar het vieren van die nieuwe muziek snel gemaakt.

Kensington, Jett Rebel, Sue the Night

Zo werd Kensington twee keer bekroond tot 3FM Serious Talent en nu loeipopulair, scoorde Sue the Night met een van hun eerste singles de 3FM Megahit en kreeg Jett Rebel de support die de fantastische muzikant verdient. Die Block Party was op voorhand al een topfeest met deze mensen op het podium.

"Let's celebrate new music"

We zouden het niet beter kunnen verwoorden dan dat de zendermanager van 3FM doet:

"3FM biedt een podium aan veel nieuwe Nederlandse en internationale muziek en artiesten. Er wordt zoveel goede nieuwe muziek gemaakt. Nederlandse artiesten als Chef'Special, Dotan, Rondé, Typhoon, Sue the Night, Kensington en Jett Rebel braken afgelopen periode 'breed' door. Zo breed dat de meeste van deze artiesten dit jaar de grootste popzalen van Nederland moeiteloos uitverkopen en songs hebben gemaakt die in enkele gevallen zelfs eeuwigheidswaarde zullen blijken te hebben. So... let's celebrate new music!'
- Zendermanager Wilbert Mutsaers

More to come

Dan snap je 'm toch zo? 3FM - Celebrate New Music. Dit is absoluut niet het laatste wat je hierover zult horen. More to come...

Ster advertentie
Ster advertentie