3FM nieuws

Dotan live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Dotan live bij Giel

Giel nodigde de Amsterdamse singer-songwriter Dotan donderdag 16 oktober uit voor een muzikaal bezoekje aan De Speelplaats.

(fotograaf: Ben Houdijk)

Dat het heel goed gaat met de Amsterdamse singer-songwriter Dotan, hoef je eigenlijk niemand meer te vertellen. Hij scoorde met 'Home' een grote hit, kwam na drie jaar met zijn nieuwe album 7 Layers en tourt dit najaar door Nederland.

Dotan ontmoet Bear's Den

Dotan schoof donderdag 16 oktober aan bij Giel. Een paar dagen eerder zaten de mannen van Bear's Den op zijn plaats. De Britse band coverde die ochtend het nummer 'Home'. Dotan hoorde zijn eigen nummer in een nieuw jasje en nam contact op met de mannen. En zo zaten ze 's avonds met z'n allen aan het bier. Muziek verbroedert!

Dotan live bij Giel

Dotan deed naast zijn cover 'Fall' zelf ook een cover uit de Mega Top 50. Hij koos voor 'Superheroes' van The Script.

Dotan - 'Fall'

Dotan covert 'Superheroes' van The Script

Dotan - 'Let The River In'

Dotan

Dotan is back in business! De singer-songwriter brak in 2011 door met de single 'This Town'. Daarna bleef het drie jaar stil. Tot april 2014, toen hij zijn nieuwe album 7 Layers uitbracht. De plaat werd uitgeroepen tot 3FM Album van de Week. Met zijn single 'Home' scoorde hij een 3FM Megahit en de eerste plek in de Mega Top 50. Ook zou de singer-songwriter op het kandidatenlijstje voor het Eurovisie Songfestival 2015 staan. Als kers op de taart tourt Dotan van 5 oktober tot en met 21 december door het land.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie