3FM nieuws

Vanaf nu sta jij 'VoorAan' met Jamie en Olivier

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Vanaf nu sta jij 'VoorAan' met Jamie en Olivier

Happy new year, happy new talent! Vanaf vanavond sta jij maandag t/m donderdag VoorAan bij al het nieuws wat de muziekwereld te bieden heeft. In dit nieuwe radioprogramma maken 3FM-dj's Jamie Reuter en Olivier Bakker jou wegwijs in de jungle van releases en nieuw muzikaal talent. Dat betekent heel veel toffe artiesten ontdekken en een flinke portie live muziek.

Broedplaats voor nieuwe muziek

In de late avond van 3FM nemen Jamie & Olivier jou als luisteraar mee in 'de kraamkamer van de nieuwe muziek', te horen tussen 22:00 en 01:00 uur van maandag tot en met donderdag.

Quote

Het is een zege dat we in een tijd leven waar zoveel nieuwe muziek wordt uitgebracht en elke dag weer nieuw talent opstaat in Nederland en de wereld. Maar het is niet te doen om dat allemaal op de voet te volgen, dus wij doen dat voor je en gidsen je op die manier door de nieuwe muziek jungle.

Olivier Bakker

Vaste rubrieken

Maar wat ga je horen en zien? In dit nieuwe radioprogramma staat live muziek centraal. Jamie en Olivier: "In de vorm van Late Avond Live stellen we je in onze eigen 3FM Live Box voor aan de tofste talenten uit binnen- en buitenland."

"Daarnaast gaan we elke avond in de Beste Battle fans laten strijden om te bepalen wat het beste liedje is van hun favoriete artiest. En we zoeken de muzikale randjes op in Genre Niet Neutraal waar echt alles voorbijkomt wat je normaal minder snel op de radio hoort maar wel te gek is. Dit gaat van hardstyle, naar klassiek tot aan drum 'n bass-kneiters."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Persoonlijke favorieten

Olivier: "Wodan Boys uit Den Haag zijn te gek! Het is een heerlijke georganiseerde chaos. Het klinkt rommelig in de meest positieve zin van het woord, maar onder de motorkap zit gewoon een heel slim catchy popliedje. Verder Mood Bored uit Tilburg. In 2022 brachten ze maar twee liedjes uit, maar wisten met die twee liedjes al zo'n indruk te maken. Vrolijke gitaarrifs en te gekke zang van zangeres Myrthe. Zo fijn nonchalant."

Jamie: "Ik ben het eens met Wodan Boys! Gelukkig komen zij langs op 24 januari. Verder vind ik Bente heel tof. En op buitenlands level SKAAR."

Line-up

Maandag 2 januari
FIEP
Dinsdag 3 januari
MAXINE (3FM Talent)
Donderdag 5 januari
Loupe
Woensdag 11 januari

Néomi
Donderdag 12 januari

Bente
Dinsdag 17 januari

Personal Trainer (3FM Talent)
Dinsdag 24 januari
Wodan Boys
Woensdag 25 januari
Luna Morgenstern
Donderdag 26 januari

Gladde Paling

En nog veel meer...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jamie & Olivier

Jamie: Wij zijn twee eigenwijze mensen met een groot ego die van veel lol houden en allebei een hele eigen muzieksmaak hebben waar voor iedereen wel wat tussenzit. Eigenlijk zijn we een soort broer en zus, die het heel goed met elkaar kunnen vinden, maar tegelijkertijd ook niet en dat goed laten merken. We zijn het met veel dingen niet eens in het leven, maar hebben het vooral heel gezellig met elkaar."

Olivier: "Ik ben een muzieknerd puur sang die niet kan wachten om je aan te steken met de passie die ik voor een nieuwe release kan hebben. Springen op de banken wanneer Sam Fender met een nieuwe single komt. Dat soort dingen!"

De Muziek Van 2023

De hele maand januari staat 3FM in het teken van De Muziek Van 2023. Verwacht heel veel live muziek op de radio, meer nieuw talent op de playlist en de 3FM-dj's gaan je hier allemaal kennis mee laten maken. Daarnaast zijn 3FM en 3voor12 traditiegetrouw ook weer te vinden op ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen, het grootste showcase festival van Europa en wordt eind deze maand De Muziek Van 2023 bepaald. Een lijst met 10 Nederlandse talenten die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in releases als live.

Ster advertentie
Ster advertentie