3FM nieuws

ICYMI: Bad Blood krijgt countryjasje, Lana's Honeymoon

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Bad Blood krijgt countryjasje, Lana's Honeymoon

Ook in je weekend een dosis muzieknieuws! Lekker verzameld op één plek.

14:31 uur: Naughty Boy feat Beyoncé

Er vielen al een paar hints en nu is het zover: de samenwerking van Beyoncé en producer Naughty Boy. De samenwerking resulteerde in 'Runnin' (Lose It All)': een ballad mét duet. Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

12:37 uur: Years & Years goes pop

Het Britse Years & Years zit al aardig aan de poppy kant, maar de BBC Live Lounge-cover van Carly Rae Jepsen tilt 'm naar een nieuw level. Carly Rae Jepsen, ja; die van 'Call Me Maybe'. De popprinses maakt van het nummer 'King' een zachte, romantische versie. Met alleen een akoestische gitaar als begeleiding en wat getik hier en daar is de cover van Jepsen een hele andere versie van het nummer geworden. Oordeel zelf:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

10:17 uur: Lana's Honeymoon

Na een lading aan teasers en hier een daar een lek is 'ie er: Lana Del Rey's vierde studioalbum Honeymoon. Je bent ruim een uur zoet met de plaat: de veertien nummers duren samen zo'n 65 minuten! Honeymoon heeft de karakteristieke Lana-sound die we kennen, maar in een vernieuwd jasje. De track 'High By The Beach' heb je vast al voorbij horen komen op 3FM, maar het album kent meerdere pareltjes. Vind jouw favoriet:

9:24 uur: De 1989 makeover

Ryan Adams' cover van Taylor Swift-hit 'Bad Blood' is eindelijk daar! We wisten al dat er een volledige album cover aan zat te komen, maar nu is 'Bad Blood' de eerste track die het daglicht heeft mogen aanschouwen. Op maandag 21 september komt het coveralbum officieel uit. Taylor Swift is hoe dan ook laaiend enthousiast! Beluister Ryan's versie hieronder:

Ryan Adams - 'Bad Blood'

Ster advertentie
Ster advertentie