3FM nieuws

Beleef het Concert Des Levens

  1. Nieuwschevron right
  2. Beleef het Concert Des Levens
Van het Concert des Levens krijgt niemand een program! Behalve bij 3FM, want wij zenden Het Concert zelfs uit, tijdens het Weekend van de Nederlandse Popmuziek. Tijdens het Concert Des Levens zie je optredens van onder andere Harry Slinger, Jacques Herb, Beef, Pierre van Duyl, Diane, Hans de Booy, Jannes, The Beatbusters, Lucas en Gea, Armand, Vader Abraham, Koos Alberts, Jovink & de Voederbietels en Astrid Nijgh. Het Concert Des Levens wordt uitgezonden op zaterdagavond 22 maart van 20 uur tot 23 uur. De presentatie is, net zoals vorig jaar, in handen van Rob Stenders en Fred Siebelink. Het podium in de zaal is wordt bestierd door HenkJan Smits, die de artiesten af en aan gaat kondigen en ongetwijfeld zoals altijd bakken snedig commentaar voorhanden heeft. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je uit volle borst gaat meezingen. Ken je tekst niet helemaal? Geeft niet. Op twee grote schermen worden alle teksten geprojecteerd.

Het Concert des Levens is de opvolger van de Nederlandstalige Cover Top 100. Vorig jaar was dat een doorslaand succes waar de hele HMH uit zijn dak ging op bijvoorbeeld Manuela en De Clown. Op de afgelopen Lowlands-editie bleek de pilot van Het Concert Des Levens een doorslaand succes met artiesten als Koos Alberts, Johnny Lion en Bonnie St. Claire.

Kaarten voor het Concert Des Levens zijn nog in beperkte mate verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen. Wees er snel bij!

Ster advertentie
Ster advertentie