3FM nieuws

Heb je de nieuwe hit van MØ al gehoord?

  1. Nieuwschevron right
  2. Heb je de nieuwe hit van MØ al gehoord?

De Deense zangeres weet van geen ophouden! MØ scoorde dit jaar twee 3FM Megahits met 'Final Song' en 'Cold Water', zingt op het meest gestreamde nummer allertijden (Major Lazer's 'Lean On') en brengt vandaag (vrijdag 7 oktober) haar nieuwe single 'Drum' uit. Lekker bezig, MØ!

Na ex-3FM Megahit 'Final Song' heeft MØ met 'Drum' opnieuw een potentiële hit te pakken. MØ schreef de upbeat poptrack samen met Noonie Bao (die ook meewerkte aan 'Final Song') en Charlie XCX. In haar interview met 3FM verklapte ze het een en ander over het schrijven van de track.

"We schreven dit in Los Angeles, het was zo'n track die echt vanzelf ging. Supersnel. Volgens mij waren we zelfs een beetje hungover toen."

Vriendschappen

Het nummer gaat over vriendschappen die ten einde lopen. Dat is iets dat iedereen wel een keer meemaakt. Het kan heel heftig zijn, maar MØ wil er ook een positieve twist aan meegeven.

"Het is ook wel weer mooi: je moet elkaar juist vrij laten! Je eigen ding doen is heel belangrijk. En misschien kom je dan juist later wel weer bij elkaar."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MØ in Paradisø

MØ stond dinsdag 4 oktober in een uitverkocht Paradiso en 3FM sprak haar daar over de Spice Girls, cartoontattoo's en werken met Major Lazer. Check hier het gesprek voor haar favoriete dansmøve en meer informatie over deze Deense hitmachine!

Ster advertentie
Ster advertentie