3FM nieuws

Bij Bruce Springsteen thuis lasagne eten

  1. Nieuwschevron right
  2. Bij Bruce Springsteen thuis lasagne eten

Tijdens een veiling werd 300.000 dollar betaald voor een bord lasagne. Dat is een dure ovenschotel! Maar dan zit je wel met the one and only Bruce Springsteen aan tafel.

Foto: Hans-Peter van Velthoven

De Amerikaanse zanger deed (5 november) mee aan een veiling voor het goede doel in New York. Wat hij aanbood? Een ritje in de zijspan van zijn motor, een uur gitaarles én een etentje bij hem thuis. Wat op het menu staat is ook al bekend: lasagne. Lekker, maar dat moet dan een verdomd goede ovenschotel worden, want de hoogste bieder betaalde totaal 300.000 dollar (zo'n 240.000 euro). Bon appétit!

Bruce Springsteen voor het goede doel

Het geld gaat naar 'Stand Up For Heroes', een liefdadigheidsorganisatie in de Verenigde Staten die zich inzet voor terugkerende militairen en hun familie. Tijdens de veiling pingelde Bruce vrolijk op zijn gitaar.

De bieding begon bij een slordige 75.000 dollar (bijna 60.000 euro) voor één uur gitaarles. Toen de teller de 250.000 (bijna 200.000 euro) aantikte, vulde Bruce het pakket aan met: "a lasagna dinner at my house!" Niet veel later, bij 300.000 dollar, maakte de zanger de avond compleet met "a ride around the block with my sidecar motorcylce." Check de video hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie